Ασφάλειες Ζωής και Υγείας

Ασφάλειες Ζωής

Οι ασφαλίσεις ζωής χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

  • Απλή Ασφάλεια Ζωής, που προβλέπει την καταβολή του εφάπαξ ποσού που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. 10, 20, 30 έτη.
  • Ασφάλεια Ζωής από Ατύχημα, που προβλέπει την καταβολή του εφάπαξ ποσού που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου από ατύχημα, μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο.
  • Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής με Αξίας Εξαγοράς, που προβλέπει την την καταβολή του εφάπαξ ποσού που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, ενώ αυτός μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του αν το επιθυμεί.
  • Απλή Ασφάλεια Ζωής Μειούμενου Κεφαλαίου, που προβλέπει την καταβολή του εφάπαξ ποσού που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο, καθώς σκοπός του είναι η αποπληρωμή των δανείων ή η κάλυψη μειουμένων αναγκών στο μέλλον.

Ασφάλειες Υγείας

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς ξέροντας ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα απρόοπτα γεγονότα, όπως ένα ατύχημα, μία ξαφνική χειρουργική επέμβαση ή μία νοσηλεία λιγότερο ή περισσότερο δαπανηρή, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε στις προσωπικές σας οικονομίες ή να στερηθείτε την ποιότητα της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης που θα θέλατε να έχετε.

Στην atlas Insurance Agents μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης των πιο αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιριών .

Μαζί θα σχεδιάσουμε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει απόλυτα τις δικές σας ανάγκες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

asfaleies-aytokinhton-athina-online-brokers244

Νέα και Προσφορές!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και αποκτήστε αποκλειστική ενημέρωση.

Έχετε εγγραφή στα νέα μας!

ασφαλειες αυτοκινητων online στην αθνα απο το μεγαλυτερο γραφειο ασφαλισεων στην ελλαδα

Εγγραφείτε στα Νέα μας

Λάβετε ενημερώσεις και προσφορές για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Θα ανταμειφθείτε για αυτό!

Share This