Ασφάλειες Ιδιωτών

υπηρεσίες για ό,τι πολυτιμότερο έχετε.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας

• Ι.Χ, Φ.Ι.Χ, Φ.Δ.Χ
• Λοιπά οχήματα

Η Ασφάλιση Αυτοκινήτου & μοτοσυκλέτας καλύπτει την αστική ευθύνη του κυρίου, του κατόχου και οποιουδήποτε νομίμου οδηγού ή προστηθέντος στην οδήγηση για τις υλικές ή σωματικές βλάβες που προξενούνται σε τρίτους κατά την κυκλοφορία του οχήματος. Επιπλέον μπορούν να προστεθούν και περαιτέρω καλύψεις, όπως είναι : πυρκαγιά , κλοπή ολική/μερική, ίδιες ζημίες ( μικτή ).

Ασφάλεια ζωής

  1. Ασφάλειες ζωής
  2. Νοσοκομειακά
  3. Συνταξιοδοτικά
  4. Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
  5. Προσωπικών ατυχημάτων

Στις Ασφαλίσεις Ζωής οι κίνδυνοι έχουν να κάνουν με τα ενδεχόμενα που έχουν σχέση κυρίως με τη φυσική κατάσταση του ατόμου, αλλά και συναφή περιστατικά που προκαλούν οικονομικές ζημιές. Τα ασφαλιστήρια ζωής αποτελούνται από δύο σκέλη: Βασική Ασφάλεια που καλύπτει συνήθως συνδυασμό των κινδύνων Θάνατος & Επιβίωση και τις Πρόσθετες Καλύψεις που καλύπτουν τους κινδύνους ατυχήματος, ασθένειας και ανικανότητας.

Ασφάλεια κατοικίας

Η Atlas Insurance Agents αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας της κατοικίας σας, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε είστε ενοικιαστής. Σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες επιλέγουμε για εσάς ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που κάνουν την ασφάλιση της κατοικίας προσιτή για όλους.

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Αστική Ευθύνη είναι η υποχρέωση που έχει κάθε άτομο, να αποκαταστήσει τη ζημιά, που προκάλεσε σε τρίτο πρόσωπο με πράξη ή παράλειψη του. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι οι σκόπιμες ενέργειες, αυτές δηλαδή που προέρχονται από δόλο, δεν είναι δυνατό να καλυφθούν, γι’ αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης αποζημιώνει σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές που θα προξενηθούν σε τρίτους από πράξη ή παράλειψή σας και είναι απόρροια αμέλειας.

Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος

Η Ασφάλεια Προσωπικών Ατυχημάτων σάς καλύπτει για όλες τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν για εσάς και την οικογένειά σας, εξαιτίας ενός ατυχήματος (π.χ. τροχαίο, εργατικό ατύχημα κ.ά.)

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

H Atlas Insurance Agents με τα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης από εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρίες σας εξασφαλίζει κάλυψη για κάθε δυσάρεστη εξέλιξη που θα μπορούσε να ανατρέψει τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Ασφάλειες Σκαφών

Με τα Προγράμματα Ασφάλισης σκαφών από επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες μπορούμε να ασφαλίσουμε την αστική ευθύνη του σκάφους σας, τις υλικές ζημιές από τους κινδύνους της θάλασσας, φυσικούς κινδύνους, τυχαία-απρόβλεπτα γεγονότα και κακόβουλες ενέργειες.
Επίσης ασφαλίζονται τα σκάφη για μηχανικές Βλάβες και για τους κινδύνους αγώνων.

Ασφάλειες Κατοικίδιων

Μετά από την ασφάλιση ζωής, υγείας, αυτοκινήτου και κατοικίας από το «μείγμα» των προσφερόμενων καλύψεων δεν θα μπορούσε να λείπει η ασφάλιση των αγαπημένων μας κατοικίδιων. Μεριμνήστε για την προστασία του πιστού σας φίλου ασφαλίζοντας τον!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

asfaleies-aytokinhton-athina-online-brokers244

Νέα και Προσφορές!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και αποκτήστε αποκλειστική ενημέρωση.

Έχετε εγγραφή στα νέα μας!

ασφαλειες αυτοκινητων online στην αθνα απο το μεγαλυτερο γραφειο ασφαλισεων στην ελλαδα

Εγγραφείτε στα Νέα μας

Λάβετε ενημερώσεις και προσφορές για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Θα ανταμειφθείτε για αυτό!

Share This